Det farsartade borgerliga budgetbråket på Tjörn fortsätter!

Tänk att i Tjörns kommunfullmäktige sitter 24 personer som inte vet vad de fattar för beslut, och som handlar om hundratals miljoner kronor. Det kan väl inte vara sant? Om du inte redan sett det farsartade fullmäktigemötet från luciadagen, så ta en titt nu så förstår du, <länk till inspelningen från mötet 2018-12-13>. Du, men inte de 24 borgerliga partirepresentanterna från alliansen, MP, V och SD förstår inte än vad för beslut de fattat. Trots att de sa JA i en votering.

Under mötet finns ingen som kan ge ett entydigt svar på vilket beslut som är fattat. Oroade V:are och MP:are springer omkring och frågar vad som gäller. Andra som inte heller vet sitter skamsna i bänkarna och låtsas förstå.

193 000 000 kronor (etthundranittiotre miljoner kronor) !!!!!!! som ingen egentligen hört eller vet vad de ska användas till. Kulturhus säger några, ett hus för generationer säger andra, till ingetdera hostas också fram.

Så behandlar en arrogant maktfullkomlig grupp av politiska tillkortakommanden det förtroende som tjörnborna givet dem. Nu fortsätter dimridåerna, attackerna, osämjan och förfallet i kommunen. I tidningen, på facebook men också på deras slutna interna möten.

Kan du som tjörnbo verkligen ställa upp på att ha ett fullmäktige, som bl.a. ska fatta beslut om summor upp mot 1 miljard kronor, fatta beslut om människors väl och ve, få ledas att denna inkompetens?

Fråga dina representanter från liberalerna, miljöpartiet, moderaterna, vänsterpartiet, centerpartiet, sverigedemokraterna, och kristdemokraterna vad i hela världen de sysslar med? För dom vet inte själva!

facebook Twitter Email