Inbjudan till studiecirkel om Socialdemokraternas kultursyn.

Vi inbjuder medlemmar och sympatisörer till en studiecirkel om Socialdemokraternas kultursyn.

När? 3 tisdagskvällar i juni:  2, 16 och 30 /6  klockan 18.00 – 20.30

Var? Vår partilokal i Humlan, Kållekärr eller digitalt via webbverktyget ZOOM 

Partiet och ABF har tagit fram ett studiematerial –  det finns att läsa via denna länk ”Kulturpolitiskt program” du kan få en tryckt upplaga när vi startar om du föredrar det.

Cirkelledare är Bert-Inge Nordberg och Rosalie Sanyang

Du anmäler dig till studiecirkeln genom att skicka ett meddelande till saptjorn@gmail.com där du meddelar hur du vill delta och dina kontaktuppgifter.

Det är mycket viktigt att vi alla håller stort fysiskt avstånd till varandra när vi träffas och att du som är extra känslig eller känner dig förkyld eller allmänt dålig stannar hemma! 

Om du av någon anledning inte kan eller vill träffas i lokalen men ändå vill delta i studiecirkeln går det att delta via webbverktyget ZOOM om du anmäler detta i förväg, du får då en ny länk och ett lösenord för att kunna delta i mötet via ZOOM.

Hur man använder webbverktyget ZOOM kan du ta del av genom att se en introduktionsfilm via denna länk ”Introduktionsfilm” filmen innehåller flera steg med information men för att komma in och delta i ett möte första gången räcker det att ta del av det första avsnittet i presentationen.

facebook Twitter Email