Ordförande har ordet

60 medlemmar var med på Tjörns Arbetarekommuns årsmöte den 27 mars. Årsmötet beslutade om ett antal viktiga frågor som en verksamhetsplan för 2018, en delvis ny styrelse och en (S)-lista för vårt kommunfullmäktigeval. Sammantaget är jag övertygad om att besluten utgör en god grund för vårt framtida politiska arbete på Tjörn.

Nu gäller det att vi ser framåt och med gemensamma krafter hjälps åt att vinna valen den 9 september i år. Tjörns kommun och Västra Götalandsregionen behöver en förändrad ledning, Samtidigt behöver Stefan Löfven ett starkare underlag för att fortsätta sitt och regeringens goda arbete.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att ordna det.

Hälsar Benny Halldin

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

  • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan. Mötet hålls tisdagen den 17 april klockan 18.30. Medlemmarna hos “Socialdemokraterna på Tjörn” är välkomna att närvara.
  • Till Er ”daglediga” (S)are! Välkommen till Humlan i Kållekärr onsdagen den 18 april klockan 14.00 för både en prat- och kaffestund, ibland händer det även att vi gör något studiebesök. I övrigt träffas vi klocka 14.00 var fjortonde dag på onsdagar under veckorna 4 tom.22 och under veckorna 34 tom.50. Välkommen och tag gärna med någon ytterligare. Vill du ha ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin, 0706-430171, jan-evert.halldin@telia.com
  • Nästa kommunfullmäktigemöte blir torsdagen den 19 april. Mötet innehåller bland annat en allmänhetens frågestund om vår årsredovisning för 2017. Välkomna till kommunhuset i Skärhamn eller lyssna på www.tjorn.se Vi skall under partiets vårkampanj bland annat stå utanför affärer på Tjörn, kampanjen är mellan den 1-20 maj, detta för att möta våra väljare. Kan du hjälpa till? kontakta Benny Halldin 0708-936611, roset@swipnet.se.
  • 1:a maj firas i år i Skärhamn. Tal av bland annat Anna Johansson från Göteborg. Samling vid kommunkontoret 10.30.
  • Nästkommande medlemsmöte bir tisdagen den 22 maj med beslut om vårt budgetalternativ och valplattform för Tjörn inför nästa mandatperiod. Anteckna detta möte för säkerhetsskull.
  • Partiexpedition i Humlan. Expeditionen är öppen varje måndag 18.00-19.00 under veckorna 2-22 (dock inte 30:e april) och veckorna 34-49. Välkommen in  eller hjälp oss att spridd informationen om vart de som vill få svar på sina frågor kan vända sig eller om någon bara  komma in för att dricka en kopp kaffe.

 

Varmt välkomna att delta i  de olika evenemangen!

facebook Twitter Email