Ordförande har ordet

Som ni säkert redan vet förlorade vi omröstningen om Tjörns budget för 2020 på fullmäktigemötet den 23 september. Det är lätt att se dystert på framtiden för Tjörns skolor. Nedskärningar som drabbat skolorna under denna höst-terminen kommer att permanentas och ramarna för 2021 och 2022 täcker inte ens de blygsammaste kostnadsuppräkningarna.

Men vi ger inte upp. Socialdemokraterna på Tjörn skall med en offensiv oppositionspolitik bevaka vad budgetbeslutet leder till inte minst för skolan och sociala. Med konstruktiva förslag skall vi visa att en annan politik är möjlig och inte minst nödvändig för alla Tjörnbor.

Hälsar Benny Halldin

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

 • Fredagen den 11 oktober har vi ”Oktoberfest” på Sibräcka Bygdegård vi börjar klockan 19.00. Glöm inte anmäla dig till Siv Ogeman.
 • Den 14 oktober startar vår studiecirkel för nya medlemmar. Plats Humlan tid 18.00-20.00. Tanken är att studiecirkeln sedan skall hålla på under 5 tillfällen dvs. 14, 21, 28 oktober och 4, 11 november. Alla nya som gamla medlemmar är varmt välkomna. Studiecirkel ledare är Peter Bäcklund.
 • Till Er ”daglediga” (S)are! Välkommen till Humlan, Kållekärr onsdagen den 16 oktober klockan 14.00 för både en prat- och kaffestund. Sedan fortsätter vi med våra träffar varannan onsdag (jämna veckor) klockan 14.00 fram till och med den 11 december därefter gör vi ett uppehåll över jul och nyår.
  Välkommen och tag gärna med någon ytterligare.
  Ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin, 0706-430171, jan-evert.halldin@telia.com
 • Nästa kommunfullmäktigemöte blir torsdagen den 17 oktober. Välkomna till kommunhuset i Skärhamn eller lyssna på www.tjorn.se
 • Vi skall under partiets höstkampanj bland annat stå utanför affärer på Tjörn, kampanjen är mellan den 14-27 oktober, detta för att möta våra väljare. Kan du hjälpa till? kontakta Benny Halldin 0708-936611, roset@swipnet.se.
 • Novembers medlemsmöte blir tisdagen den 19 november. Då gästas vi av Jonas Attenius från Göteborg. Anteckna detta möte för säkerhetsskull.
 • Vi har en i partiexpedition i Humlan. Expeditionen är bemannad varje måndag 18.00-19.00 under veckorna 34-49, därefter gör vi ett uppehåll över jul och nyår. .
  Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som vill ha svar på frågor eller bara komma in för att dricka en kopp kaffe.

Varmt välkomna att delta i de olika evenemangen!

facebook Twitter Email