Ordförande har ordet

Den senaste tiden har det gjorts polisanmälningar mot vår kommunfullmäktigeledamot Christy Whiddon. Att man nu ger sig på Christy är inte så konstigt. Christy en av de som tydligast lyckats visa på felaktigheterna, ja även de rena oärligheterna och direkta lögner i argumentationen för den grönblåa budgeten. I det ljuset är det inte konstigt att hon blir ett extra utsatt hatobjekt för Bo Bertelsen (M) och Martin Johansen (L). Speciellt retfullt måste det vara att de inte kunnat bemöta henne i en öppen debatt i fullmäktige. Då återstår inte annat än polisanmälningar för att försöka misskreditera henne.

Att Bo Bertelsen (M) och Martin Johansen (L) inte håller ingångna avtal har vi sedan länge fått stå ut med på Tjörn men detta är ändå ett nytt lågvattenmärke i dessa båda herrars agerande. Polisanmälan lades också omedelbart ner av åklagaren. Tydligare kan väl inte rättsväsendet visa på det felaktiga i att göra denna polisanmälan.

Var och en får ansvara för sitt agerande och det som nu håller på att hända inom skolan på Tjörn är något som Bo Bertelsen (M) och Martin Johansen (L) är ytterst ansvariga för.

Vad som händer i skolan och vilka förutsättningar vi ger våra unga är långt mycket viktigare att fokusera på och debattera kring än vad som skrivs på en sluten facebook grupp.

Hälsar Benny Halldin

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

 • Till Er ”daglediga” (S)are! Välkommen till Humlan, Kållekärr onsdagen den 13 november klockan 14.00 för både en prat- och kaffestund. Sedan fortsätter vi med våra träffar varannan onsdag (jämna veckor) klockan 14.00 fram till och med den 11 december därefter gör vi ett uppehåll över jul och nyår.
  Välkommen och tag gärna med någon ytterligare.
  Ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin, 0706-430171, jan-evert.halldin@telia.com
 • Nästa kommunfullmäktigemöte blir torsdagen den 14 november. Välkomna till kommunhuset i Skärhamn eller lyssna på www.tjorn.se
 • Den 18 november startar vi vår studiecirkel kring Tjörns nya översiktsplan. Plats Humlan tid 18.00-20.00. Tanken är att studiecirkeln sedan skall hålla på under 5 tillfällen dvs. 18, 25 november och 2, 9, 16 december. Alla nya som gamla medlemmar är varmt välkomna. Studiecirkel ledare är Rikard Larsson.
 • Inför decembermötet vill valberedningen få in nomineringar, det gäller våra ombud till vårens partidistrikskongress, 7 ordinarie och 7 ersättare samt nomineringar för sedvanliga partidistriktsuppdrag. Nomineringarna kan lämnas till valberedningens sammankallande Maud Hultberg via e-post: maud.ingegerd@gmail.com eller 0761-895204 senast den 22 november.
 • Motioner till vårens partidistriktskongress. Den 22 november är också senaste dagen för att lämna in motioner till Arbetarekommunen för att kunna komma upp på vårens partidistriktskongress. Skicka dem till Benny Halldin, roset@swipnet.se eller Kåtorp 50, 471 93 Kållekärr.
 • Vi kommer att delta i Kållekärrs marknad den 30 november klockan 10.00-15.00, detta för att möta våra väljare. Den 30 november samlas vi på Humlan 09.30. Kan du hjälpa till? Kontakta Benny Halldin roset@swipnet.se eller 0708-936611,
 • Nästkommande medlemsmöte blir tisdagen den 10 december. Då gästas vi av Ann-Sofie ”Soffan” Hermansson från Göteborg. Mötet är denna gång på Billströmska folkhögskolans matsal där vi också passar på att äta lite julinspirerad förtäring. Anteckna detta möte för säkerhetsskull.
 • Vi har en i partiexpedition i Humlan. Expeditionen är bemannad varje måndag 18.00-19.00 under veckorna 34-49, därefter gör vi ett uppehåll över jul och nyår. .
  Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som vill ha svar på frågor eller bara komma in för att dricka en kopp kaffe.

Varmt välkomna att delta i de olika evenemangen!

facebook Twitter Email