Ordförande har ordet

2020 blev på många sätt ett annorlunda år. När jag skriver detta har Corona- pandemin återigen tagit Europa och inte minst Sverige i ett järngrepp.
Även om det finns ljuspunkter som goda resultat på vacciner som nu testas och i södra Europa finns en nedåtgående trend på antal smittade så är pandemin än långt ifrån över.
På det politiska området så får vi alla glädja oss åt att Joe Biden vann presidentvalet i USA.
Så visst ser 2021 ut att kunna bli ett bättre år än vad vi nu varit med om även om utmaningarna också kommer att finnas där.
På Tjörn måste vi ta ett skolbeslut! Bleketskolan måste vara kvar som ett viktigt högstadienav för sydvästra Tjörn. Vi Socialdemokrater skall göra vad vi kan för att Tjörns kommun kommer bort från den oförmåga till beslut som dagens politiska ledning uppvisat.
Vi måste gå från ord till handling, det är våra barn definitivt värda.

Hälsar Benny Halldin

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

  • På grund av den rådande osäkerheten med Corona och med det
    Folkhälsomyndighetens stränga rekommendationer kring offentliga
    arrangemang har vi tills vidare beslutat ställa in alla utåtriktade aktiviteter. Så fort detta ändras så återkommer vi med ny information och vilka aktiviteter som kan genomföras under hösten. Så håll utkik på vår hemsida saptjorn.se
  • Nästa kommunfullmäktigemöte blir torsdagen den 10 december. Välkomna att lyssna på www.tjorn.se
  • 2021 års första medlemsmöte är planerat till tisdagen den 19 januari klockan 19.00, om vi kan träffas på Humlan eller kommer att ha mötet helt digitalt har vi inte beslutat om än. Men hur som helst boka redan nu in den dagen i din almanacka.

Vi syns på medlemsmötet den 8 december som enbart hålls via ZOOM!

Och om inte vill styrelsen passa på och önska er alla

En riktigt God Jul
och
Ett Gott Nytt År!

facebook Twitter Email