Ordförande har ordet

Tiden bara rusar iväg och jag funderar alltid på hur ska jag få tiden att räcka till.
Det är snart bara ett halvår kvar till valdagen och man börjar skönja att det politiska spelet drar igång med att se hur mycket man kan misskreditera sina politiska motståndare.

Jag tycker det viktigaste för oss nu är att lyfta fram vår politik och fokusera på alla bra förslag och tankar vi har både kommunalt i regionen och på riksplanet. Lyckas vi få fram budskapen är jag övertygad att vi kommer att få ett fantastiskt valresultat.

Men vi vet att våra politiska motståndare mer kommer att försöka lägga fokus på allt annat för att förhindra att vårt budskap når fram till väjarna. Vi får ibland ”ducka” för nonsens inlägg på sociala medier och i lokaltidningen och i stället fokusera på att nå ut med våra tankar om hur vill ha det.

Jag hoppas att när pandemin stillar av och kvällarna blir ljusare att ni är många som kan tänka sig hjälpa till för att få ut vårt budskap, ni kan vara med att knacka dörr, stå på torget och dela ut flygblad, ringa några samtal och sist men inte minst tala med alla i bekantskapskretsen om att vi är det enda rätta alternativet när de ska rösta.

När ni talar politik med era vänner och bekanta hör även om de inte är intresserade att bli medlemmar i vårt parti och få chansen att vara med att påverka.

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

(Corona restriktionerna tas bort den 9 februari men pandemin och smittspridningen fortsätter, därför kommer vi inte att öppna upp all verksamhet direkt utan startar upp med en viss begränsad verksamhet till en början).

  • Vi kommer på grund av den stora smittspridningen tillsvidare inte att hålla öppna möten där vi träffar allmänheten. 
  • Partiexpeditionen i Humlan som normalt håller öppet på måndag kvällar är stängd tillsvidare på grund av den stora smittspridningen.
  • Seniormötena med Akademi de Tjörn öppnar försiktigt upp sin verksamhet den 9 februari och mötena hålls sedan varannan onsdag (jämn vecka) klockan 14.00 fram till och med den 18 maj, om inte pandemin situationen försämras.
  • Kommunfullmäktigemötet i februari är på torsdagen den 24 februari klockan 18.30.
    Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötena på www.tjorn.se
  • Valberedningen vill få in nomineringar på kandidater till kommunfullmäktigevalssedeln och till gruppledare/ordförande till de kommunala styrelserna och nämnderna, samt till de olika partiinterna uppdragen som ska väljas på årsmötet den 29 mars 2022 (enligt tidigare utskick). Sista dag att lämna in nomineringar är den 24 februari, nomineringarna kan lämnas in via e-post till saptjorn@gmail.com
  • Medlemsmöte i mars som är vårt årsmöte är planerat till tisdagen den 29 mars klockan 19.00, det är i dagsläget osäkert om mötet kommer att hållas i Humlan eller enbart digitalt via ZOOM. Boka redan nu in den dagen i din almanacka.

Vi syns på medlemsmötet den 22 februari som enbart hålls digitalt via ZOOM!

VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I DE OLIKA VERKSAMHETERNA!

facebook Twitter Email