Välkommen på medlemsmöte!

Tisdagen den 26 april kl. 19.00, Humlans lokaler, samt möjlighet att deltaga digitalt via Zoom

Kvällens tema är hedersrelaterat våld och förtryck.

Kvälles digitala gäst är riksdagsledamot Amineh Kakabaveh (oberoende socialist). Amineh kommer att föreläsa om hedersrelaterat våld och förtryck, vilket är en viktig fråga för såväl Sverige som Tjörn.

Amineh föddes i Iran och anslöt sig i tidig ålder till gerillarörelsen Komalas Peshmerga, som är en del av kurdernas socialistiska parti. 1992 flydde Amineh till Sverige, som politisk flykting, hon utbildade sig och fick en magisterexamen i socialt arbete och filosofi vid Stockholms universitet.

2005 grundad hon den feministiska och antirasistiska föreningen ”Varken hora eller kuvad” (VHEK) där hon även är ordförande.

Sedan 2008 har hon varit riksdagsledamot för Vänsterpartiet, men lämnade Vänsterpartiet för att i stället agera som oberoende socialist.

På programmet:

  • Föreläsning och diskussion om hedersrelaterat våld och förtryck
  • Första Majfirandet.
  • Val aktiviteter.
  • Rapport om kommande aktiviteter.
  • Rapporter om läget i kommunen.
  • Övriga aktuella politiska frågor.

Detta medlemsmöte hålls i Humlan och för de som inte kan eller vill delta i lokalen hållas mötet även digitalt via ZOOM.

Om du vill delta digitalt via ZOOM behöver du inte anmäla dig i förväg, alla medlemmar som har lämnat oss sin e-postadress kommer ett tag före mötet att få en länk och ett lösenord via e-post för att kunna logga in och delta i mötet via ZOOM.

Kaffe serveras från 18:30.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

 

VÄLKOMNA!

facebook Twitter Email