Välkommen på medlemsmöte!

Tisdagen den 24 maj (Obs! ändrat datum) kl. 19.00, i Humlans lokaler, samt möjlighet att deltaga digitalt via Zoom

Kvällens tema är vårt kommunala Budgetalternativ

Den politiska majoriteten på Tjörn har beslutat att inte diskutera eller besluta om budgeten innan valet. Vad man vill och vilka politiska alternativ som finns skall mörkas till efter valet och beslutet inte tas förrän i november.
Vi tycker detta är fel och skall tydligt i valet föra fram vårt alternativ med bland annat mer pengar till skola och omsorg. Kom på detta möte för att diskutera och besluta om hur vi skall föra fram vårt budgetalternativ inför den kommande mandatperioden.

På programmet:

  • Presentation, diskussion och beslut om vårt Budgetalternativ för det kommunala valet på Tjörn.
  • Val aktiviteter.
  • Rapporter om läget i kommunen.
  • Övriga aktuella politiska frågor.

Detta medlemsmöte hålls i Humlan och för de som inte kan eller vill delta i lokalen hållas mötet även digitalt via ZOOM.

Om du vill delta digitalt via ZOOM behöver du inte anmäla dig i förväg, alla medlemmar som har lämnat oss sin e-postadress kommer ett tag före mötet att få en länk och ett lösenord via e-post för att kunna logga in och delta i mötet via ZOOM.

Ta gärna med dig någon ny medlem till detta möte! 

Kaffe serveras från 18:30.

Vi vill redan nu informera om att det sista medlemsmötet innan vi gör ett sommar-uppehåll hålls redan den 7 juni klockan 19.00 då vi träffas i Humlans lokaler och äter Sill o. Potäter och lyssnar till Jesper Eneroth och Roshan Rydell som kommer och talar om Palmecentrets arbete.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA!

VÄLKOMNA!

facebook Twitter Email