Ordförande har ordet

2016-02-16

2016 har startat både med riktigt kallt väder och snöstorm för att någon vecka senare bli riktigt milt med solsken och t.o.m. en känsla av vår i luften.

 Inom politiken kan man se ungefär samma variationer i Sverige är våra opinionssiffror inte så positiva. I USA och andra sidan har en demokratisk presidentkandidat som kallar sig demokratisk Socialist vind i seglen och vann t.ex. primärvalet i New Hampshire.

 Det enda vi vet säkert är att efter vinter kommer vår och jag är säker om nu amerikaner börjar förstå vitsen med en socialdemokratisk politik så har vi all möjlighet att nå ut till Tjörnborna med vårt budskap.

 På Tjörn fortsätter den borgerliga majoriteten sin kortsiktiga politik. På senaste kommunfullmäktigemötet blev det en diskussion om vi skulle bidra med pengar till den nya simhallen i Stenungsund. Allt för att våra kommuninnevånare skall kunna använda den på lika villkor med Stenungsundsborna. (S) har klart tagit ställning för att vi skall vara med i projektet men på den borgerliga sidan har bara Bo Bertelsen (M) uttalat sig att våra ungar kan bada där ändå.

 För att hålla dig informerad och samtidigt kunna påverka vår politik är det viktigt att du kommer på våra möten. Välkomna!!!

 Hälsar Benny Halldin, ordförande

facebook Twitter Email