Ordförande har ordet

Nu är det inte många dagar kvar till valdagen. Tillsammans får vi nu arbeta hårt för att få ut budskapet till Tjörnborna att det finns inget alternativ att rösta på annat än på oss Socialdemokrater.

Vi kommer att få hjälp i valspurten av bland annat vår arbetsmarknadsminister och jämnstädhetsminister Eva Nordmark som kommer till oss den 15-16 augusti. Den 15:de kommer hon gå med oss ut att knacka dörr och den 16:de på företagsbesök.

Den 24 augusti får vi besök av vår riksdagsledamot Kenneth G Forslund ordförande för utrikesutskottet, den 30 augusti kommer riksdagsledamoten och ledamoten i civilutskottet  Joakim Järrebring hit för att medverka på vårt medlemsmöte och 5 september kommer riksdagsledamoten Aylin Fazelian som är ledamot i Utbildningsutskottet och i Nordiska rådet, alla dessa våra riksdagsledamöter kommer att under sitt besök här på Tjörn besöka något företag samt att möta väljare genom att gå med oss ut att knacka dörr.

Vi vill ha hjälp av er medlemmar med att dela ut flygblad om bland annat skolan i brevlådor samt vid affärscentra, olika träffpunkter och event (Tjörn Runt).

Hjälp behövs också av er som vill hjälpa till att knacka dörr i slutspurten. Har du möjlighet att hjälpa till så maila mig på goran@alentradgard.se eller ring 070 20307434.

Vill också be er som har Facebook att när ni ser ett inlägg från Socialdemokraterna Tjörn, tryck på delaknappen så vi får större spridning på våra inlägg.

Nu arbetar vi för en valvinst!

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

Även om restriktionerna upphört finns pandemin kvar, därför är det viktigt att vi alla håller ett fysiskt avstånd till varandra när vi träffas och att du som är extra känslig eller känner dig förkyld eller allmänt dålig stannar hemma!   

 • Vi håller öppna möten där vi träffar allmänheten för att kunna genomföra årets valrörelse.
   
 • Partilokalen i Humlan är öppen varje måndag 18.00-19.00 från den 15 augusti fram till och med den 5 december.
  Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som har frågor eller bara vill komma in för att prata och dricka en kopp kaffe.

 • Seniormöte med Akademi de Tjörn hålls onsdagen den 24 augusti klockan 14.00, Vill du ha ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin på telefon 0706-430171, eller via e-post: jan-evert.halldin@telia.com 

 • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan tisdagen den 23 augusti klockan 19.00.
  Medlemmar hos Socialdemokraterna Tjörn är välkomna att närvara.
   
 • Näst kommande kommunfullmäktigemöte är på torsdagen den 22 september klockan 18.30.
  Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötet i kommunhuset eller digitalt på www.tjorn.se

 • Medlemsmöte i september är planerat till tisdagen den 27 september klockan 19.00. Boka redan nu in den dagen i din almanacka.

Vi syns på medlemsmötet den 30 augusti som hålls i Humlan och även digitalt via ZOOM!

VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I DE OLIKA VERKSAMHETERNA!

facebook Twitter Email