Ordförande har ordet

I skrivande stund är det mindre än 70 timmar till att valet är färdigt och alla lagt sina sedlar i urnorna. Spänningen är olidligt stor och förhoppningsvis får vi jubla på söndag natt, mer vet vi när vi träffas på nästa medlemsmöte. Där får vi göra en analys på valet och titta på hur vi ska forma framtiden.

Vi har haft en intensiv valrörelse där många gjort ett fantastiskt arbete med att försöka få fram vårt budskap. Ett stort tack till alla er som det senaste halvåret lagt en stor del av er fritid till valarbete.

Vi har haft ett par ministerbesök, flera riksdagsmän på besök, vi har knackat dörr, stått på gator o torg för att dela ut flygblad. Arbetat med att besvara den våg av lögner som en del av våra politiska motståndare ägnat sig åt, där har vi har svarat med att göra sakliga och informativa videor där vi presenterat oss och vår framtidssyn.

Nu håller vi tummarna

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

Även om restriktionerna upphört finns pandemin kvar, därför är det viktigt att vi alla håller ett fysiskt avstånd till varandra när vi träffas och att du som är extra känslig eller känner dig förkyld eller allmänt dålig stannar hemma!   

 • Vi kommer att fortsätta att hålla öppna möten där vi träffar allmänheten.
   
 • Partilokalen i Humlan är öppen varje måndag 18.00-19.00 från den 15 augusti fram till och med den 5 december.
  Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som har frågor eller bara vill komma in för att prata och dricka en kopp kaffe.

 • Seniormöte med Akademi de Tjörn hålls onsdagen den 7 och 21 september,
  5 och 19 oktober, 2 – 16 och 30 november klockan 14.00, Vill du ha ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin på telefon 0706-430171, eller via
  e-post: jan-evert.halldin@telia.com

 • Nomineringsstopp den 20 september för att lämna in nomineringar för den person som ska företräda oss som ordförande/vice ordförande i kommunfullmäktige under den kommande mandatperioden.
  Mer information finns i separat utskick.

 • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan tisdagen den 20 september klockan 19.00. Medlemmar hos Socialdemokraterna Tjörn är välkomna att närvara.
   
 • Näst kommande kommunfullmäktigemöte är på torsdagen den 22 september klockan 18.30. Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötet i kommunhuset eller digitalt på www.tjorn.se

 • Nomineringsstopp den 27 september för att lämna in nomineringar för de personer som ska företräda oss i kommunens styrelser och nämnder, bolag med mera och även som gruppledare/ordförande/vice ordförande under den kommande mandatperioden
  Mer information finns i separat utskick.

 • Om det finns tillräckligt stort intresse från medlemmarna kommer vi att anordna en ”oktoberfest” den 8 oktober (mer information kommer senare).

 • Medlemsmötet i oktober är planerat till tisdagen den 25 oktober klockan 19.00.
  Boka redan nu in den dagen i din almanacka.

Vi syns på medlemsmötet den 27 september som hålls i Humlan och även digitalt via ZOOM!

VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I DE OLIKA VERKSAMHETERNA!

facebook Twitter Email