Ordförande har ordet

Jag vill tacka er som var med och bidrog till vårt mycket lyckade första maj firande.

Efter månader av planering och positiva väderleksprognoser in i det sista, stod vi där på morgonen och insåg det omöjliga att på ett säkert sätt sätta upp fyra tält och en hoppborg i hamnen. Vi hade även en musikkår på 24 personer som i regn och blåst skulle få svårt att spela, till detta en musikgrupp med avancerad ljudanläggning som måste vädersäkras.

Beslutet togs där och då att flytta in firandet i kommunhuset. Vi hade som tur nog bokat Stora Tjörnsalen som ett reservalternativ.

Efter några intensiva timmar hade vi fått allt på plats och både musikkår och rockband var färdiga att välkomna besökarna.

Firandet började med att Kungälvs Musikkår bjöd oss på ett mäktigt uppträdande som avslutades med ”internationalen” efter det varvades det med fantastisk musik från rockgruppen ”Prock” och inspirerande tal.

Allt fanns på plats för ett lyckat firande, korvgrillning, popcornmaskin, ballonger, knappmaskin och mycket godis.

Stämningen var på topp och det var till och med de som började spontandansa till den medryckande musiken, även jag kände att det ryckte i benen.

Inspirerande tal varvat med musik i goda vänners lag, det kan nästan inte bli bättre.

Stort tack.               

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

Även om restriktionerna upphört är det viktigt att vi alla håller ett fysiskt avstånd till varandra när vi träffas och att du som är extra känslig eller känner dig förkyld eller allmänt dålig stannar hemma!   

  • Partilokalen i Humlan är öppen varje helgfri måndag klockan 18.00 – 19.00 fram till och med den 29 maj därefter gör vi ett uppehåll över sommaren.
    Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som har frågor eller bara vill komma in för att prata och dricka en kopp kaffe.
  • Seniormöte med Akademi de Tjörn hålls onsdagen den 17 maj klockan 14.00, därefter är det ett möte kavar under våren och det är på onsdagen den 31 maj klockan 14.00, sedan gör vi ett uppehåll över sommaren. Vill du ha ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin på telefon 0706-430171, eller via e-post: jan-evert.halldin@telia.com
  • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan tisdagen den 16 maj klockan 19.00. Medlemmar hos Socialdemokraterna Tjörn är välkomna att närvara.
  • Nästkommande kommunfullmäktigemöte är på onsdagen den 17 maj klockan 18.30. Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötet i kommunhuset eller digitalt på www.tjorn.se
  • Medlemsmötet i juni är planerat till tisdagen den 13 juni klockan 19.00. Boka redan nu in den dagen i din almanacka.

Vi syns på medlemsmötet den 23 maj som hålls i Humlan och digitalt via ZOOM!  

VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I DE OLIKA VERKSAMHETERNA!

facebook Twitter Email