Ordförande har ordet

Nu närmar vi oss sommaren och tid för sol, bad och att umgås med nära o kära. Innan vi är där väntar en debatt i KF om budgeten, vi får se om vi får gehör för vår linje att satsa mer på skola, vård och omsorg.

Det troliga är tyvärr att majoriteten åter driver igenom en budget som innebär att svångremmen dras åt ännu hårdare på dessa vitala delar i vår kommun. Vi ger dock inte upp kampen för det vi tror på utan vi kommer att argumentera för vår sak.

Vårt sista medlemsmöte för våren är vårt ”Sill & Potäter” möte den 13 juni, jag hoppas du har möjlighet att komma. Vi har ingen agenda för mötet, så utöver en information om hur arbetet med Egnahemsfabriken ser ut så är det ni medlemmar som bestämmer vilka frågor vi ska lyfta och vad ni tycker det är viktigt att vi prioriterar i vårt arbete.

Vi arbetar även med framtiden och hur vi inför nästa val kan få en solid grund att stå på, detta för att vi efter valet -26 kan få chansen att jubla över våra framgångar. Det första steget är att vi nu juni träffas och lägger en strategi hur vi tillsammans kan göra skillnad. Mer information om detta arbete kommer snart och jag hoppas ni alla vill vara med och dra ert strå till stacken.

Önskar er alla en riktigt skön sommar

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:    

  • Partilokalen i Humlan är öppen måndagen den 29 maj klockan 18.00 – 19.00 därefter gör vi ett uppehåll över sommaren. Måndagen den 21 augusti klockan 18.00 – 19.00 öppnar vi igen och håller öppen varje helgfri måndag klockan 18.00 – 19.00 fram till och med den 4 december.
    Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som har frågor eller bara vill komma in för att prata och dricka en kopp kaffe.
  • Seniormöte med Akademi de Tjörn hålls onsdagen den 31 maj klockan 14.00, därefter gör vi ett uppehåll över sommaren. Onsdagen den 23 augusti klockan 14.00 startar träffarna igen varannan onsdag (jämna veckor) klockan 14.00 fram till och med onsdagen den 29 november.
    Vill du ha ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin på telefon 0706-430171, eller via e-post: jan-evert.halldin@telia.com
  • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan måndagen den 12 juni klockan 18.30. Medlemmar hos Socialdemokraterna Tjörn är välkomna att närvara.
  • Nästkommande kommunfullmäktigemöte är på onsdagen den 15 juni klockan 15.00. Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötet i kommunhuset eller digitalt på www.tjorn.se
  • Medlemsmötet i augusti är planerat till tisdagen den 29 augusti klockan 18.30. Boka redan nu in den dagen i din almanacka.
  • Medlemsmotioner som ska kunna beslutas om på medlemsmötet den 29 augusti ska ha inkommit till styrelsen senast den 4 augusti.

Styrelsen önskar er alla en skön sommar!

Vi syns på medlemsmötet den 13 juni som hålls i Humlan och digitalt via ZOOM!  

VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I DE OLIKA VERKSAMHETERNA!

facebook Twitter Email