Ordförande har ordet

Hoppas allt är bra med er trots en blöt sommar. Nu får vi hoppas på fina höstdagar både vädermässigt och att vi i höst med gemensamma ansträngningar kan få Tjörnborna att förstå att det bara finns ett alternativ för framtiden och det är ett S-styrt Tjörn.

Jag tycker det är mycket glädjande att SSU- Stenungsund / Tjörn startat upp en verksamhet i sommar, vi behöver en stark ungdomsrörelse för att kunna driva våra hjärtefrågor som rättvisa, solidaritet och jämställdhet vidare in i framtiden.

 Vi har i veckan suttit och tittat på teman inför höstens medlemsmöten och focus kommer att ligga mycket på klimat, miljöfrågor samt problemet med barns psykiska ohälsa och hur vi bättre kan förstå hur vi politiskt kan arbeta med dessa viktiga frågor.

Vi har sedan skolfrågan där den styrande majoriteten gör allt för att inte göra något åt alla de problem vi brottas med i skolans värd. Vi hoppas i höst få till konstruktiva samtal med lärarfacket för att kunna ta med deras expertiskunskap med oss in i vårt fortsatta arbete för den framtida Tjörnskolan.

Hoppas vi syns på medlemsmötena i höst.

Har du frågor eller förslag om vår verksamhet är du alltid välkommen att höra av dig till mig (goran@alentradgard.se) eller komma till våra måndagsträffar på ”Humlan” kl.18.00 där vi träffas och talar om aktuella frågor i Tjörn politiken eller bara tar en kopp kaffe och lär känna varandra lite bättre, alla är välkomna.

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:    

  • Partilokalen i Humlan är öppen igen måndagen den 21 augusti klockan 18.00 – 19.00, därefter håller vi öppet varje måndag klockan 18.00 – 19.00 fram till och med den 4 december.
    Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som har frågor eller bara vill komma in för att prata och dricka en kopp kaffe.
  • Seniormöte med Akademi de Tjörn hålls onsdagen den 23 augusti klockan 14.00, sedan fortsätter träffarna igen varannan onsdag (jämna veckor) klockan 14.00 fram till och med onsdagen den 29 november.
    Vill du ha ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin på telefon 0706-430171, eller via e-post: jan-evert.halldin@telia.com
  • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan tisdagen den 22 augusti klockan 18.30. Medlemmar hos Socialdemokraterna Tjörn är välkomna att närvara.
  • Nästkommande kommunfullmäktigemöte är på torsdagen den 21 september klockan 18.30. Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötet i kommunhuset eller digitalt på www.tjorn.se
  • Medlemsmötet i september är planerat till tisdagen den 26 september klockan 18.30. Boka redan nu in den dagen i din almanacka.
  • Medlemsmotioner som ska kunna beslutas om på medlemsmötet den 26 september ska ha inkommit till styrelsen senast den 1 september.

VI SYNS PÅ MEDLEMSMÖTET DEN 29 AUGUSTI SOM HÅLLS I HUMLAN OCH DIGITALT VIA ZOOM!

  

VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I DE OLIKA VERKSAMHETERNA!

facebook Twitter Email