Ordförande har ordet

Hoppas allt är väl med er!

Hösten är här med sina utmaningar, mycket som behöver fixas i trädgården innan vintern och många frågor att sätta sig in i ide politiska uppdragen. Men även tid att njuta av höstens alla färger, till skillnad mot politiken kan olika nyanser av färgen brun vara riktigt vacker i naturen. Men de hamnar alltid i skuggan av träden med riktigt röda höstfärger.

De som gillar svampplockning har nu en riktigt bra tid, det finns väl inget så gott som en svampsås till potatisen eller en trattkantarellsoppa en ruggig höstkväll.

På förra medlemsmötet blev det lite omkastning i programmet då Livbojens representanter fick förhinder. I stället arbetade vi med frågan ”Vad vi älskar med Tjörn”, vi diskuterade i mindre grupper om möjligheter och visioner inför framtiden (det finns mycket att göra). Vi kommer nu arbeta vidare med materialet grupperna presenterade och förhoppningsvis kan vi få gehör för många av idéerna.

Hade du inte chans att medverka så hör gärna av dig med frågeställningar du tycker vi ska driva eller titta in på en kopp någon måndag kl. 18-19 då vi sitter i vår på föreningslokal i Kållekärr (Humlan) och diskuterar allmänna politiska frågor.

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:    

  • Partilokalen i Humlan är öppen varje måndag klockan 18.00 – 19.00 fram till och med den 4 december. Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som har frågor eller bara vill komma in för att prata och dricka en kopp kaffe.
  • Nomineringsanmodan till ett fyllnadsval (se separat utskick), Den sista dagen att lämna in nomineringar till valberedningen är den 15 oktober 2023 därefter blir det nomineringsstopp.
  • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan tisdagen den 17 oktober klockan 18.30. Medlemmar hos Socialdemokraterna Tjörn är välkomna att närvara.
  • Seniormöte med Akademi de Tjörn hålls onsdagen den 18 oktober klockan 14.00, sedan fortsätter träffarna igen varannan onsdag (jämna veckor) klockan 14.00 fram till och med onsdagen den 29 november. Vill du ha ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin på telefon 0706-430171, eller via e-post: jan-evert.halldin@telia.com
  • Nästkommande kommunfullmäktigemöte är på torsdagen den 19 oktober klockan 18.30. Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötet i kommunhuset eller digitalt på www.tjorn.se
  • Socialdemokraterna Tjörn inbjuder till en HÖSTFEST lördagen den 3 november (se separat utskick) sista dagen att anmäla sig till höstfesten är de 20 oktober.
  • Medlemsmötet i november är planerat till tisdagen den 21 november klockan 18.30. Boka redan nu in den dagen i din almanacka.
  • Medlemsmotioner som ska kunna beslutas om på medlemsmötet den 21 november ska ha inkommit till styrelsen senast den 27 oktober.

VI SYNS PÅ MEDLEMSMÖTET DEN 24 OKTOBER SOM HÅLLS I HUMLAN OCH DIGITALT VIA ZOOM!

VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I DE OLIKA VERKSAMHETERNA!

facebook Twitter Email