Ordförande har ordet

På medlemsmötet i november står det på agendan internationella frågor.

Nu matas vi dagligen i media om allt det fruktansvärda som händer i vår omvärld, terroristdåd, skoningslösa krig där civilbefolkningen slaktas.

Jag har svårt att smälta all information om vem som har rätt eller fel, utan blir bara ledsen över allt lidande man ser och hör om.

Det blir inte bättre när man hör att hatet har spridit sig till våra gator och torg, som om vi inte haft tillräckligt med problem redan. Tyvärr ser det ut som SD rider på vågen av oroligheter och hat, man undrar hur folk tänker?

Problemen på hemmaplan kan i skenet av allt detta synas ganska små, men vi har ett styre på Tjörn som syns brottas med sina inre stridigheter så det blir inte mycket verkstad av något.

Man kör som strutsen ned huvudet i sanden och vägrar se problemen och är det någon som påtalar att allt inte fungerar så kontrar man med att det är oppositionens fel?

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:    

  • Partilokalen i Humlan är öppen varje måndag klockan 18.00 – 19.00 fram till och med den 4 december. Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som har frågor eller bara vill komma in för att prata och dricka en kopp kaffe.
  • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan tisdagen den 14 november klockan 18.30. Medlemmar hos Socialdemokraterna Tjörn är välkomna att närvara.
  • Seniormöte med Akademi de Tjörn hålls på onsdagen den 15 november klockan 14.00 i Humlan, sedan är det bara ett möte kvar i år och det är på onsdagen den 29 november klockan 14.00 därefter gör vi ett uppehåll över helgerna och startar upp mötena igen på onsdagen den 24 januari 2024 klockan 14.00.
    Vill du ha ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin på telefon 0706-43 01 71, eller via e-post: jan-evert.halldin@telia.com
  • Nomineringsanmodan 1 och nomineringsanmodan 2 (se separata utskick), Den sista dagen att lämna in nomineringar till valberedningen är den 16 november därefter blir det nomineringsstopp.
  • Nästkommande kommunfullmäktigemöte är på torsdagen den 16 november klockan 18.30. Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötet i kommunhuset eller digitalt på www.tjorn.se
  • Medlemsmotioner till arbetarekommunen som ska kunna beslutas om på medlemsmötet i december ska ha inkommit till styrelsen senast den 17 november.
  • Motioner till distriktskongressen 2024 (se separata utskick), motion kan väckas av varje enskild partimedlem som tillhör partidistriktet och den ska inkommit till arbetarekommunens styrelse senast den 20 november för att kunna hanteras på medlemsmötet i december.
  • Medlemsmötet i december är planerat till tisdagen den 12 december klockan 18.30. Boka redan nu in den dagen i din almanacka.

VI SYNS PÅ MEDLEMSMÖTET DEN 21 NOVEMBER SOM HÅLLS I HUMLAN OCH DIGITALT VIA ZOOM!

VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I DE OLIKA VERKSAMHETERNA!

facebook Twitter Email