Ordförande har ordet

Nu planerar vi för att kunna mobilisera för att kunna göra ett framgångsrikt EU-val, vi behöver att ni alla gör allt för att föra fram vårt budskap och för att stoppa de högerradikala krafterna från att få mer inflytande i EU-politiken.

Vi kan alla göra något, allt ifrån samtalet på arbetsplatsen, med grannen om vikten av att rösta till att dela ut flygblad, knacka dörr. Alla insatser är viktiga för att vi ska nå framgång i försommarens val.

Jag hoppas ni har chans att komma till medlemsmötet den 27 februari för att lyssna på Adnan Dibrani vår kandidat till europaparlamentet för att få lite mer inblick i våra valfrågor.

Det kommer även att anordnas en utbildning för valarbetare på Billströmska Folkhögskolan den 2 mars , är du intresserad och inte vet hur man anmäler sig tag kontakt med mig på goran@alentradgard.se

Göran R Hermansson

Information om den närmaste tidens aktiviteter:    

  • Partilokalen i Humlan är öppen varje helgfri måndag klockan 18.00 – 19.00 fram till och med den 27 maj. Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som har frågor eller bara vill komma in för att prata och dricka en kopp kaffe.
  • Kommunfullmäktigegruppen har möte i Humlan tisdagen den 20 februari klockan 18.30. Medlemmar hos Socialdemokraterna Tjörn är välkomna att närvara.
  • Seniormöte med Akademi de Tjörn hålls på onsdagen den 21 februari klockan 14.00 i Humlan, sedan fortsätter vi att träffas på onsdagar jämn vecka kockan 14.00 fram till och med den 29 maj, med undantag för onsdagen den 1 maj då vi är på demonstration i Stenungsund.
    Vill du ha ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin på telefon 0706-43 01 71, eller via e-post: jan-evert.halldin@telia.com
  • Nästkommande kommunfullmäktigemöte är på torsdagen den 22 februari klockan 18.30. Välkomna att ta del av kommunfullmäktigemötet i kommunhuset eller digitalt på www.tjorn.se
  • Nomineringar till partiinterna uppdrag som ska väljas på årsmötet i mars ska ha inkommit till valberedningen senast den 1 mars 2024 därefter är det nomineringsstopp.
  • Medlemsmotioner till arbetarekommunen som ska kunna beslutas om på årsmötet i mars ska ha inkommit till styrelsen senast den 1 mars.
  • Medlemsmötet (årsmöte) i mars är planerat till tisdagen den 26 mars klockan 18.30. Boka redan nu in den dagen i din almanacka.

VI SYNS PÅ MEDLEMSMÖTET DEN 27 FEBRUARI SOM HÅLLS I HUMLAN OCH DIGITALT VIA ZOOM!

VARMT VÄLKOMNA ATT DELTA I DE OLIKA VERKSAMHETERNA!

facebook Twitter Email