Äntligen mer rättvisa skatter, med Sverigedemokraterna!

Röstade du på Sverigedemokraterna? De vill ju ha ett rättvisare Sverige, som det var på den gamla goda tiden. Och även om regeringstiden varit kort har ju flera steg tagits mot ett rättvisare Sverige.

Det orättvisa hyresstödet till flerfamiljshus har tagits bort, en föreslagen barnbidragshöjning har inte blivit av, elstödet ger mest återbäring till miljonärer osv. Och nu grädden på moset:

De nya skatteskalorna som kom med januarilönen där Du med en månadslön på

…20.000:- får 72:- i sänkt skatt

…32.000:- får 24:- i sänkt skatt

…50.000:- får 902:- i sänkt skatt och Du med

…72.000:- får 1.250:- i sänkt skatt.

Ja, löntagar- och pensionärsprofilen för en rättvis skatt är tydlig. Så belönar sverigedemokrater, liberaler, moderater och kristdemokrater oss som arbetar på golvet i Wallhamn, konservfabriken i Rönnäng, affärsanställda i ICA-butikerna, buss- och lastbilschaufförer, kommunanställda i vård, skola och omsorg, eller pensionärer med vanlig folkpension.

Hoppas att nästa skattesänkning blir ännu mer rättvis. Eller vad tycker ni 5-6000 tjörnbor som röstade på dessa fyra partier? Var det denna rättvisa var fjärde tjörnbo valde i riksdagsvalet, när man valde Sverigedemokraterna?

Fira denna nya rättvisa skatt med chefen och dennes chef och….! Kanske har de råd att dela på kostnaden för firandet med dig?

facebook Twitter Email