Grattis Tjörnliberaler!

Martin Johannesen, Benita Nilsson och Gun Alexandersson-Malm var före Sabuni i att omfamna SD!

På Tjörn har vi länge sett hur liberalernas representanter omfamnat sverigedemokrater. Aktivt har dessa liberaler röstat in sverigedemokrater i presidier i kommunen. Miljöpartiet på Tjörn kunde inte skilja på pest och kolera när oppositionsråd skulle väljas mellan en socialdemokrat och en sverigedemokrat.
Det kunde inte liberalerna på Tjörn heller.
Det kunde dock liberalerna i söndags.
Man valde ett framtida samarbete med ett parti vars rötter finns i nazismen, istället för ett parti som socialdemokraterna, som utvecklat demokratin i hård kamp mot bl.a. nazister. Detta nya valda samarbetsparti, det högerpopulistiska SD-parti har fått ett relativt starkt stöd i vissa kommuner efter förra valet. Se här vad de bl.a. uträttat där:

På Tjörn har ett äldreboende länge utlovats. Tillsammans med sverigedemokraterna är det nu borta och de båda partierna L och SD vill hellre bygga ett kulturhus i hundramiljonklassen tillsammans med Bo Bertelsens lilla moderatgrupp.  Får regnbågsflaggan plats där?

Både liberalernas vägval i riket och deras vägval på Tjörn går bra så länge få bryr sig.    

Från socialdemokraterna är löftet att bygga vidare på ett starkt samhälle. Där alla ska rymmas och få växa utifrån sin förmåga. Ett Tjörn med en skola och en äldreomsorg i toppklass, ett Tjörn där de odemokratiska tendenserna och svågerpolitiken i kommunpolitiken förpassas till soptippen!

Men då behövs det också fler som bryr sig! Bryr Du Dig?

facebook Twitter Email