Ordförande har ordet

Första maj firades i Skärhamn. Trots regnväder var det ett välbesökt möte med tal av Anna Johansson, Claes Olsson LO, Fabian Gustavsson SSU och underhållning av trubadur Carl-Åke Bohlin. Stort tack alla som kom och hjälpte till att göra detta till en trevlig och minnesvärd dag.

Årets 1:a maj paroll var ”Tillsammans för trygghet”. Nu gäller det att vi under de kommande 4-månaderna hjälps åt att föra ut detta budskap för att vinna väljarnas förtroende för vår politik.

Håll utskick på vår hemsida saptjorn.se för att både ta del av de senaste aktuella politiska frågorna och få information om våra olika aktiviteter.

Hälsar Benny Halldin

 

Information om den närmaste tidens aktiviteter: 

  • Vi skall under partiets vårkampanj bland annat valarbeta utanför affärer på Tjörn, nästa gång att kunna möta väljarna är lördagen den 19 maj, med en inledande samling i Humlan klockan 10.00. Kan du hjälpa till? kontakta Benny Halldin 0708-936611, roset@swipnet.se.
  • Onsdagen den 30 maj klockan 14.00 i Humlan hålls säsongens sista träff med seniorgruppen Akademi de Tjörn .Sedan görs ett sommaruppehåll fram till onsdagen den 22 augusti då nästa säsong börjar.
  • Lördagen den 2 juni skall vi ha en utåtriktad dag då vi möter väljarna på Skärhamns marknad. Vi som kan delta, anmäler detta till John Sporrong. Mail: spo@hotmail.com eller tel. 0725-087855.
  • Nästa Arbetarekommunmöte blir tisdagen den 12 juni. Då har vi som vanligt inför sommaruppehållet ett möte utan dagordning och vi träffas denna gång i Wallhamn för ett studiebesök samt för att äta sill och potatis under trivsamma former. Anmäl er gärna till Siv Ogeman senast den 9 juni på mail: siv.ogeman@hotmail.com eller tel. 0703-915163 detta för att vi skall veta hur många som kommer.
  • Lördagen den 28 juli skall vi ha en utåtriktad dag då vi återigen möter väljarna på Skärhamns marknad. Vi som kan delta, anmäl er till Benny Andersson. Mail: bennybagarn@gmail.com eller tel. 0304-601029
  • För att stärka medlemskåren inför valet kommer Socialdemokraterna i Göteborgsområdet att arrangera en valupptakt lördagen den 11 augusti. Valupptakten genomförs i Göteborg tillsammans med Göteborgs partidistrikt.
  • Efter den gemensamma valupptakten i Göteborg har vi den traditionella räkfesten i Benny´s lada i Aröd som i år också är vår egen valupptakt och hålls på kvällen lördagen den 11 augusti. Anmäl er till Benny Andersson senast den 4 augusti på mail: bennybagarn@gmail.com eller tel. 0304-601029 detta för att vi skall veta hur mycket räkor vi ska köpa.
  • Det första medlemsmötet för hösten är planerat till tisdagen den 28 augusti klockan 19.00. Boka redan nu in den dagen din almanacka.

 

Varmt välkomna att delta i
de olika evenemangen!

 

facebook Twitter Email