Ordförande har ordet

När är det bara två veckor kvar till valet. Ett val som kommer att avgöra om vi skall styra Sverige med solidaritet och om vår gemensamma välfärd fortsatt ska vara i fokus, vi bygger välfärd, vi säljer inte ut den. Det är vår ledstjärna för de närmaste 4 åren.

Ett Sverige med Stefan Löven som statsminister som fortsätter att bygga ett starkt Sverige för de många eller en moderat statsminister som måste stödja sig på Sverigedemokraterna för att få igenom sin politik.

För oss är valet enkelt men nu gäller det att också övertyga väljarna om att just deras röst kan vara skillnaden som gör skillnad. Vår uppgift är att sprida kunskap om vårt budskap på alla sätt som går denna sista vecka innan valet med en positiv framtidsvision.

Hjälp till du också, även ditt strå till stacken kan vara skillnaden som gör skillnad över vilket styre vi ska ha i Sverige, Regionen samt i vår kommun, ditt arbete är värdefullt. På vår hemsida www.saptjorn.se står våra aktiviteter var och när de sker. Välkommen att hjälpa till så mycket eller lite du förmår. Den 10 september vet vi hur det gått.

Val är till för att vinnas, tillsammans kan vi vinna!

Med Vänliga Hälsningar, Benny Halldin.

Information om den närmaste tidens aktiviteter: 

  • Onsdagen 5 september klockan 14.00 Humlans lokaler är nästa träff för daglediga med ”Akademi Tjörn”. Välkommen Du som är ledig då till kaffe- och pratstund. Vidare information kan lämnas av Jan-Evert Halldin.
  • Vi skall under partiets slutspurt bland annat stå utanför affärer på Tjörn, nästa gång är söndagen den 26 augusti, detta för att möta våra väljare. Vi träffas i Humlan klockan 10.30. Kan du hjälpa till? kontakta Hans Strandberg som förstärkt vår valledning,0709-523119, htms1951@gmail.com.
  • Det andra Arbetarekommunmötet för hösten är planerat till tisdagen den 25 september klockan 19.00. Boka redan nu in den dagen din almanacka. Vi kommer prata om och analysera valresultatet.
         Varmt välkomna att delta i de olika evenemangen!

facebook Twitter Email