Ordförande har ordet

EU-valet är över och vi fick enligt de preliminära siffrorna minst 124 röster fler än vid EU-valet 2014. Valdeltagandet ökade på Tjörn med 8 % vilket var mer än i övriga landet vilket i sin tur innebar att vi räknat i procent av valmanskåren gick som valvinden blåste i Sverige i övrigt dvs. tillbaka något.

Socialdemokraterna behöll sin position som det största partiet i kommunen och vi kan vara stolta om inte nöjda för vårt valresultat.

Jag vill passa på att tacka alla som hjälpt till i valarbetet och rikta ett speciellt tack till våra valarbetare Rosalie Sanyang och Maud Hultberg som lagt ner ett enormt arbete för vårt parti. Än en gång stort TACK!!!.

Hälsar Benny Halldin

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

 • Lördagen den 1 juni skall vi ha en utåtriktad dag då vi möter Tjörnborna på Skärhamns marknad. Är du intresserad att vara med ta kontakt med Rosalie Sanyang via mail: rosalie.sanyang@gmail.com eller telefon 0737-56 96 87.
 • Lördagen den 27 juli skall vi ha en utåtriktad dag då vi möter Tjörnborna på Skärhamns marknad. Är du intresserad att vara med ta kontakt med Benny Andersson via mail: bennybagarn@gmail.com eller telefon 0705-67 51 17.
 • Det första medlemsmötet för hösten är planerat till tisdagen den 24 augusti klockan 19.00. Boka redan nu in den dagen i din almanacka.
 • Nästa kommunfullmäktigemöte blir torsdagen den 13 juni. Mötet innehåller bland annat en allmänhetens frågestund och antagande av kommunens budget för 2020. Välkomna till kommunhuset i Skärhamn eller lyssna på tjorn.se. Mötet börjar redan 15.00.
 • Den 10 augusti har vi räkfrossa i Benny´s lada i Aröd.
  Vi äter Räkor och dricker det vi vill ta med oss.
  Plats: Benny´s lada i Aröd, Bleket klockan 18.30
  Anmälan till Benny Andersson senast den 3 augusti via mail: bennybagarn@gmail.com eller telefon 0705-67 51 17.

facebook Twitter Email