STÅ PÅ RÄTT SIDA AV HISTORIEN!

Nu är det läge att på riktigt engagera Dig! På riktigt, genom att bli medlem i Socialdemokraterna. Tendenser i samhällsutvecklingen pekar tillbaka mot ett nytt 1930-tal,

Det är ett stort ansvar Du tar som bara står vid sidan och ser på och låter andra bestämma hur Ditt liv och hur samhället ska bli. Kampen om alla människors lika värde går som en röd tråd i socialdemokratins historia, rösträtt, arbete åt alla, social demokrati, ett samhälle där ingen ska lämnas utanför.

Vi gick till val på det största trygghets- och reformprogrammet i svensk modern historia. Mot det står nu en förstärkt höger med rötter i nazism och främlingsfientlighet.

SD:s politik går emot mycket av det vi är stolta över i Sverige: öppenhet, kulturell mångfald och jämställdhet. Åt vilket håll tycker Du att samhället ska utvecklas? Vilken sida väljer Du?

För oss socialdemokrater är valet lätt. Men det verkar svårare för andra hur man vill arbeta för Sveriges bästa. Vi vill se mer i samhället av solidaritet, jämställdhet, trygghet och frihet. Inte mindre. Det går, om vi tillsammans ställer oss på rätt sida av historien.

Nu är det hög tid att engagera Dig för dina barn och dina barnbarns skull! Men också för Tjörns och Sveriges bästa! Vad svarar Du när frågan ställs om några år:

  • Vad gjorde Du när samhället stod och vägde?
  • Jo, jag blev aktiv medlem i folkrörelsen Socialdemokraterna!

Du kan bli medlem i Socialdemokraterna genom att klicka på rubriken “Bli medlem” längst upp på denna webbsida,fylla i och skicka in dina uppgifter.

facebook Twitter Email