Till ”daglediga” (S)are och sympatisörer

Kallelse/inbjudan till möte i Akademi de Tjörn, för daglediga socialdemokrater och sympatisörer

Vi träffas i Humlan onsdagen 15 maj klockan 14.00. Vi får besök av Niclas Åberg från projektet 8-fjordar, (se nedan som beskriver delar av verksamheten) och berättar om projektet i vårt närområde för att förbättra fjordarna runt b.l..a. Tjörn..

Sedan har vi bara en träff kvar innan vi gör ett uppehåll över sommaren och det är onsdagen den 29 maj klockan 14.00 i Humlan..

Har du har frågor om vår verksamhet kan du kontakta Jan-Evert Halldin via e-post: jan-evert.halldin@telia.com

Välkommen till en stund med kaffe, samvaro och förkovran!

8+fjordar – 2018 års vinnare av det nationella vattenmiljöpriset Sjöstjärnan!

”8+fjordar har under flera år arbetat systematiskt med åtgärder för att restaurera och förbättra vattenmiljön i fjordarna runt Orust och Tjörn. Parallellt har man också varit med och stöttat utvecklingen av verksamheter som turism och vattenbruk. Man har arbetat långsiktigt och målmedvetet i dialog med kommuner, fiskets representanter, markägare och andra lokala aktörer. Genom sitt arbete har man visat att miljön i fjordarna kan förbättras samtidigt som det skapas förutsättning för utveckling av lokala verksamheter, ett gott exempel på hållbar utveckling och dess tre dimensioner omfattande miljö, ekonomi och social utveckling”

facebook Twitter Email