Ordförande har ordet

Första maj firades i Kungälv. Socialdemokrater från flera kommuner hade samlats för att tillsammans med partikamraterna i Kungälv göra denna dag till en manifestation för demokrati. Stort tack alla som kom och hjälpte till att göra detta till en trevlig och minnesvärd dag.

Årets 1:a maj paroll var ”för demokrati och mot extremism”. Nu gäller det att vi de kommande veckorna hjälps åt att föra ut detta budskap och vinna väljarna på Tjörn för vår politik i EU-valet den 26 maj.

Håll utskick på vår hemsida saptjorn.se för att både ta del av de senaste aktuella politiska frågorna och få information om våra olika aktiviteter.

Du glömmer väl inte att gå och rösta själv, förtidsröstningen har börjat. Hjälp till att höja valdeltagandet i detta så för Europa så viktiga val, se till att grannar, vänner släkt arbetskamrater får en uppmaning att gå och rösta och att rösta RÄTT!

Hälsar Benny Halldin

Information om den närmaste tidens aktiviteter:

  • Till Er ”daglediga” (S)are! Välkommen till Humlan, Kållekärr onsdag 29 maj klockan 14.00 för både en prat- och kaffestund. Det är säsongens sista träff med Akademi Tjörn. Välkommen och tag gärna med någon ytterligare. Ytterligare information kontakta: Jan-Evert Halldin, 0706-430171, jan-evert.halldin@telia.com
  • Lördagen den 1 juni har vi en utåtriktad dag då vi möter kommuninnevånarna på Skärhamns marknad. Vill du delta, anmäl dig till Rosalie Sanyang. Mail: sanyang@gmail.com eller tel. 0737-569687
  • Nästa medlemsmöte blir tisdagen den 11 juni. Då har vi som vanligt ett möte utan dagordning men vi träffas denna gång på Humlan för att äta sill och potatis under trivsamma former. Anmäl er gärna till Siv Ogeman senast den 8 juni på mail: siv.ogeman@hotmail.com eller tel. 0703-915163 detta för att vi skall veta hur många som kommer.
  • Lördagen den 27 juli har vi en utåtriktad dag igen då vi möter väljarna på Skärhamns marknad. Vill du delta, anmäl dig till Benny Andersson. Mail: bennybagarn@gmail.com eller tel. 0304-601029
  • Den traditionella räkfesten i Benny´s lada i Aröd är planerad till lördagen den 10 augusti. Anmäl er till Benny Andersson senast den 3 augusti på mail: bennybagarn@gmail.com eller tel. 0304-601029 detta för att vi skall veta hur många som kommer så vi kan köpa räkor.
  • Det första medlemsmötet för hösten är planerat till tisdagen den 27 augusti klockan 19.00. Boka redan nu in den dagen din almanacka.
  • Vi har en i partiexpedition i Humlan. Expeditionen är bemannad två måndagar till innan sommaruppehållet det är den 20 maj och 27 maj mellan klockan 18.00-19.00. Välkommen in själv eller spridd informationen till alla som vill ha svar på frågor eller bara komma in för att dricka en kopp kaffe.

 

Varmt välkomna att delta i de olika evenemangen!

facebook Twitter Email