Socialdemokraterna på Tjörn informerar om sin verksamhet med anledning av Corona!

Socialdemokraterna på Tjörn försöker vidta åtgärder för att förhindra smittspridning inom vår verksamhet. Nedanstående gäller just nu. Om ändringar sker kommer information att gå ut om det. Tänker du delta i någon av våra verksamheter var då noga med att hålla kolla på Socialdemokraterna på Tjörns hemsida kontinuerligt.

  • Öppna möten där vi träffar allmänheten kommer inte att genomföras tillsvidare. 
  • Partiexpeditionen i Humlan är öppen som normalt på måndagskvällar från och med den 17 augusti.
  • Seniormötena med Akademi de Tjörn som vi brukar hålla varannan onsdag har ställts in tillsvidare. 
  • Medlemsmöten hålls enligt kalendariet från och med den 25 augusti.
  • De möten vi därutöver planerar att delta på den närmaste tiden om situation inte förvärras är våra gruppmöten för styrelser och nämnder och de nämnd, styrelse och fullmäktigemöten som kommunen och dess bolag samt Regionen kallar till.

Det är mycket viktigt att vi alla håller stort fysiskt avstånd till varandra när vi träffas och att du som är extra känslig eller känner dig förkyld eller allmänt dålig stannar hemma! 

Kan du som är medlem hantera webbverktyget ZOOM och av någon anledning inte kan eller vill träffas i lokalen men ändå vill delta på våra medlemsmöten går det att delta via ZOOM om du anmäler detta i förväg via e-post: saptjorn@gmail.com du kommer då ett tag före mötet att få en länk och ett lösenord för att kunna delta i mötet via ZOOM.

Varmt välkomna att delta i de olika verksamheterna!

facebook Twitter Email